Vacatures

Vacatures
We hebben het weer gezellig druk op de groepen en de aanscherping van het kind-leidsterratio maakt dat we per direct een leidster zoeken die ons team kan komen versterken voor liefs drie of vier dagen per week! Een dag meer of minder is ook bespreekbaar.

Je kunt je CV sturen naar info@ellimo.nl samen met een motivatiebrief. Het kunnen verkrijgen van een nieuwe VOG is natuurlijk een vanzelfspreekzaamheid. 

Graag leggen we uit wie we zijn en wat we verwachten van eventuele nieuwe leidsters.

We bestaan maar uit drie groepen en hebben daarom een gezellig en hecht team van ongeveer 10 personen.

Het spreekt voor zich dat je goed om moet kunnen gaan met onze kinderen en hiervoor gediplomeerd moet zijn. Om ons team te kunnen versterken als groepsleidster betekend dit dat je in het bezit moet zijn van een afgeronde SPW-3 of 4 opleiding of een andere opleiding welke voldoed aan dezelfde normen binnen de richtlijnen van o.a. de GGD en FCB.

Ook hechten we veel waarde aan de communicatie met de ouders. Je moet zelfstandig zijn en we waarderen het als je met eigen ideeen komt om de kwaliteit van Ellimo te blijven verbeteren.

We zijn een kleinschalig zelfstandig kinderdagverblijf en omdat wij als eigenaren ook dagelijks aanwezig zijn, kunnen we goed en direct blijven communiceren waardoor we de werksfeer met zijn allen optimaal kunnen houden.

Ellimo ligt erg centraal, namelijk tegenover de stadsschouwburg. We zijn zeer goed bereikbaar met alle mogelijke vervoermiddelen :-)

We hopen snel van je te horen!

Groeten Timo en Elly.

Onze partners:

Bekijk alle partners
brainstorm